Diari La Veu del País Valencià
La I Cursa i Marxa contra el càncer de Burjassot recapta quasi 5.000 euros

RedactaVeu / Burjassot.

El debut de Burjassot al Circuit Run Càncer va estar passat per aigua, però la pluja no va aconseguir frenar la marea d’il·lusió que aquest cap de setmana va discórrer, pas a pas i gambada a gambada, pels carrers del municipi, a la I Cursa i Marxa contra el càncer de Burjassot.

El dia clarejava plovent, però tota l’organització de la cursa va seguir endavant, des de primera hora, gràcies a l’obstinació de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot que, al febrer, va anunciar que la localitat s’havia sumat al Circuit Provincial AECC València contra el càncer.

Des de les 9 del matí, tot estava a punt perquè una hora més tard, a les 10, el rellotge començara a sumar minuts, els corredors a córrer i els marxadors a caminar. La cursa i marxa, amb un recorregut total de 5 quilòmetres, va comptar, per a la perfecta celebració, amb el treball de nombrosos voluntaris.

El resultat d’aquesta primera presència de Burjassot al Circuit Run Càncer es va saldar amb un total recaptat, mitjançant les inscripcions tant per la cursa com per a la marxa, de 4.740 euros; un import que anirà íntegrament destinat a seguir lluitant contra la malaltia.

Comparteix

Icona de pantalla completa