Diari La Veu del País Valencià
Entitats de tot el domini lingüístic celebren la trobada anual d’Enllaçats per la Llengua

RedactaVeu / Castelló de la Plana.

La xarxa d’entitats Enllaçats per la Llengua (ExLL), que aplega col·lectius d’arreu del domini lingüístic català, es reunirà el 17 de desembre a Castelló de la Plana per celebrar la trobada anual que cada any fa coincidir amb l’aniversari de les Normes de Castelló de 1932.

En aquesta reunió plenària, que començarà a les 11 hores, es farà un repàs de totes les campanyes, trobades i activitats desenvolupades durant l’exercici, especialment de l’espai de comunicació en català i les seues darreres novetats i de l’ampliació de la xarxa a altres col·lectius. També es proposaran accions encaminades a la unitat i l’ús social de la llengua en cadascun dels territoris de parla catalana, com marca la Declaració d’Elx impulsada per ExLL a l’octubre a la capital del Baix Vinalopó.

Normes de Castelló

A les 13 hores, ExLL participarà en l’acte central de la commemoració de les Normes de Castelló, organitzat per la plataforma Castelló per la Llengua, que se celebrarà a la plaça Major de Castelló. També, el president de l’Associació Amics de la Bressola, Aleix Andreu, farà un breu parlament sobre l’espai audiovisual comú en llengua catalana.

Comparteix

Icona de pantalla completa