Diari La Veu del País Valencià
Alacant acull la comunitat educativa valenciana durant la segona jornada d’’Edusiona’t’

RedactaVeu / Alacant.

Alacant acollirà la segona jornada d’’Edusiona’t’ després que aquest any la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, mitjançant la Direcció General de Política Educativa, celebrara, a València, el passat 30 de gener, al Palau de les Arts, la primera edició. Així, el proper 14 de gener, l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) es convertirà en la seu d’aquesta jornada adreçada a la comunicat educativa i que comptarà amb la presència del conseller Vicent Marzà i del director general de Política Educativa, Jaume Fullana.

Des de la Conselleria, a través del conseller Marzà, apunten que la jornada es torna a celebrar, per segon any consecutiu, perquè “la il·lusió és la millor eina que tenim per a treballar per una educació millor, una educació pública i de qualitat. La il·lusió ens ajuda a innovar, ens fa implicar-nos i aprofundir en la igualtat”, afirma el conseller, qui convida tota la comunitat educativa perquè s’implique per arribar “a bon port” amb els objectius que la Conselleria s’ha marcat per a aquest curs 2016-2017, com són “la baixada de ràtios, l’augment de la plantilla docent, la formació del professorat i l’augment d’ajudes i beques”, entre d’altres.

Durant la jornada hi intervindran com a ponents Joaquim Dolz, catedràtic de didàctica de la Universitat de Ginebra; Rosa Liarte, premi SIMO 2014 i Premi Docent Innovador 2016, i Joan Borja, escriptor i professor de la Universitat d’Alacant.

A més de les conferències hi haurà les actuacions musicals de l’IES el Palmeral d’Oriola, que homenatjarà Miguel Hernández, i del CEIP Francisco Cloquell de l’Orxa i Perputxent de Beniarrés, que mostraran la bellesa del flabiol com a patrimoni musical valencià.

Els agents educatius, per la seua banda, disposaran d’un espai on compartir el seu treball amb la resta de la comunitat educativa

Aquesta jornada té com a finalitat conèixer les demandes de la comunitat educativa i afavorir l’intercanvi d’experiències d’èxit per tal de millorar el sistema educatiu dels valencians i valencianes.

Les famílies, alumnes, docents i associacions interessats podran inscriure’s en la segona jornada d”Edusiona’t’, punxant sobre l’enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa