Diari La Veu del País Valencià
El València Bàsquet ja coneix els seus rivals per al Top 16

Javier Cid / València.

El València Bàsquet ha quedat emparellat amb l’Alba de Berlín, l’Unicaja i el Cedevita Zagreb en aquest ‘Top 16’ en què els equips classificats han tornat a quedar enquadrats en grups de quatre i disputaran una lligueta de sis partits, després de la qual els dos millors de cada grup accediran a la següent ronda.

L’equip valencià obrirà la segona fase de l’Eurocup a la pista del Cedevita Zagreb, el 4 de gener, i la tancarà el dia 8 de febrer a la de l’Alba Berlin. A la segona jornada, l’11 de gener, el València Bàsquet rebrà a la Fonteta l’Alba de Berlín i després tindrà un doble enfrontament amb l’Unicaja, primer a Màlaga, el dia 18 de gener, i després a València, el dia 25 del mateix mes.

A la penúltima jornada, la cinquena, rebrà el Cedevita, l’1 de febrer, en un encontre que suposarà el retorn a la Font de Sant Lluis de l’ala-pivot nord-americà John Shurna, que la passada campanya va militar al conjunt valencià.

El València s’enfrontarà per primera vegada a l’equip croata i ampliarà l’escenari dels seus habituals enfrontaments –a l’ACB i a la Copa– amb l’Unicaja a les competicions europees, en les quals mai s’han mesurat.

En canvi, sí que s’ha enfrontat ja a l’Alba Berlin, que va ser el seu contrincant a la final de l’Eurocup del 2010, partit en què l’equip valencià va aconseguir el seu segon títol continental. A més, també va eliminar el conjunt alemany en els quarts de final de l’edició del 2014.

Comparteix

Icona de pantalla completa