Diari La Veu del País Valencià
Mor un home després d’haver sigut rescatat d’una cova inundada a Xàtiva

EP / València.

Un home de 58 anys va morir aquest dilluns en l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva (la Costera) després d’haver sigut rescatat d’una cova de la localitat on s’havia quedat atrapat pel temporal de pluja i vent.

L’home va ser rescatat amb vida en la vesprada de dilluns per la Policia Local de Xàtiva d’una cova de la capital de la Costera.

Sobre les 15.30 hores, va entrar avís al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) en el qual s’informava que hi havia un home en una cova inundada en la pujada del Castell de Xàtiva. Fins al lloc es va desplaçar una Unitat de Suport Vital Bàsic dotada amb metge. Els serveis sanitaris el van atendre, ja que presentava traumatisme cranioencefàlic i hipotèrmia.

Posteriorment, va ser traslladat a l’Hospital Lluís Alcanyís, on va morir a Urgències, explica el CICU.

Aquesta és la tercera víctima mortal relacionada amb el fort temporal de pluja i vent que ha afectat el País Valencià després que el cap de setmana passat un home morira en ser arrossegat per l’aigua a Finestrat (Marina Baixa) i un conductor perdera la vida després de bolcar el seu cotxe dins de la sèquia d’un camí rural pròxim al Grau de Castelló de la Plana (Plana Alta).

Comparteix

Icona de pantalla completa