Diari La Veu del País Valencià
Quarta víctima pel temporal al País Valencià; ara, a Énguera

EP / València.

Un home de 64 anys va morir aquest dilluns en ser arrossegat amb el seu cotxe per un vessament d’aigua en la rambla Vito Conejo d’Énguera (la Canal de Navarrés), segons han informat a Europa Press fonts coneixedores dels fets. Amb aquesta defunció, són ja quatre les víctimes mortals que deixa el temporal que, des de divendres passat, ha patit el País Valencià.

Segons les mateixes fonts, foren els familiars del mort, un caporal retirat de la Guàrdia Civil, els qui van alertar que aquesta persona no havia arribat al lloc on l’esperaven. En eixe moment, es va organitzar un dispositiu de cerca que va localitzar, en primer lloc, el vehicle i, posteriorment, el cos de la víctima, a uns 200 metres del cotxe, en un lloc de difícil accés. De fet, els bombers van donar per concloses les tasques de rescat a les 3 de la matinada.

Pel que sembla, segons aquestes fonts, el mort es desplaçava des del seu lloc de residència en una zona disseminada d’Énguera cap al casc urbà quan va ser sorprès per un vessament d’aigua en la rambla Vito Conejo, que va arrossegar al vehicle i li va provocar la mort.

Comparteix

Icona de pantalla completa