Diari La Veu del País Valencià
El logo de la nova RTVV ix a concurs

RedactaVeu / València.

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la nova RTVV, ha aprovat destinar 5.000 euros per a la proposta de denominació de les noves plataformes públiques audiovisuals que isca seleccionada dins del concurs que convocarà, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. També es farà un concurs, que coincidirà en temps amb aquest primer, per a triar els tres equips de treball que participaran en el desenvolupament de la identitat visual corporativa, on cadascuna de les 3 empreses triades rebran la mateixa quantia de 5.000 euros.

Així ho ha decidit el Consell Rector de la CVMC, reunit aquest dijous a Burjassot, que ha aprovat la proposta del plec tècnic per al concurs sobre la identitat corporativa, que comptarà amb dos processos “independents i coincidents en el temps”, segons el mateix comunicat emès per la Generalitat. Cada empresa, entitat o persona interessada podrà participar en un o en els dos processos convocats.

Segons expliquen, la selecció dels candidats del procés vinculat a la identitat visual es basarà en la valoració dels seus portfolis professionals. Un cop estiga seleccionada la denominació, els equips de treball resultants de la convocatòria tindran un termini de 45 dies per al desenvolupament de la nova imatge de marca. La proposta seleccionada comptarà amb una dotació de 30.000 euros.

‘Marca paraigua’

Així, la identitat corporativa generada a través d’aquest concurs haurà d’actuar com a “marca paraigua” per a tots els canals, pantalles i suports del nou servei públic audiovisual. Entre els criteris que es valoraran per a la selecció de la denominació s’inclou la promoció de la llengua i la cultura valenciana, la contribució a la vertebració del territori del País Valencià o els criteris de durabilitat, apunten.

Així mateix, el Consell Rector de la CVMC ha aprovat la proposta de contracte de sistemes i serveis necessaris per a la posada en explotació de la multicontinuïtat de la televisió. La documentació referent a la proposta es remetrà per a la seua inclusió en el Diari Oficial de la Unió Europea, per la qual cosa els interessats comptaran amb un termini de 49 dies després de la seua publicació.

En la trobada d’aquest dijous, també s’ha donat compte de la recepció de les fitxes de valoració de la consulta preliminar de mercat elaborades pel Alt Consell Consultiu RTAMC, segons han indicat des de la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa