Diari La Veu del País Valencià
Més de 5.000 persones assisteixen al ‘Feretes i cançonetes’ del Palau de la Música

EP / València.

El Palau de la Música de València s’ha omplert de xiquets que, acompanyats dels seus familiars, han pogut gaudir, el dimecres i aquest dijous, de 20 propostes teatrals i musicals, tallers de balls tradicionals, rap, màscares, circ i d’una fira editorial en el llit del riu Túria.

D’aquesta manera, la fira ‘Feretes i Cançonetes‘ que inicia el cicle de ‘Música en Família’ ha comptabilitzat més de 5.000 assistents en aquest espectacle multicultural, coorganitzat per Cercavila Cultura de Carrer i l’auditori valencià, segons ha informat el Palau en un comunicat.

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha assistit a aquestes propostes acompanyada pel director del Palau, Vicent Ros, i s’ha mostrat “molt satisfeta” per l'”èxit”, ja que “hem superat totes les nostres expectatives d’afluència i, a més, amb un format totalment diferent, més didàctic i participatiu per a les xiquetes i els xiquets”.

“Volíem, i pense que ho hem aconseguit, completar la nostra oferta i suplir les manques de cultura infantil en valencià en el Palau proposant una atractiva programació per a qui vulga gaudir de la nostra música i de les nostres arrels culturals”, ha manifestat l’edil.

‘Feretes i cançonetes’ s’ha convertit en el punt de trobada dels xiquets i de les famílies per a gaudir del Nadal en l’auditori i s’han esgotat absolutament totes les places per a les activitats programades.

Les sales Iturbi i Rodrigo han acollit els espectacles i actuacions de Rodamons, The Ramonets, Pep Gimeno El Botifarra, The Pengüins, Domisol Sisters, Auxili, Judith Neddermann, Marcel el Marcià, Dani Miquel, Atupa, Trobadorets, Tórtel, Sènior i el Cor Brutal i Marieta la Ganduleta, que han omplert completament les estàncies.

A més, en el vestíbul de Rodrigo, s’han desenvolupat actuacions de la Sedajazz Kids Band, Rondalles de Pot de Plom, Scuraplats, Jazzejant amb xiquets, Rondaballs i Tardor.

Així mateix, els xiquets han gaudit de les màscares, balls tradicionals, castellets i han jugat a les pispes, al canut, al sambori, han saltat a la corda o han rodat la baldufa.

Per la seua banda, les sales d’exposicions, Martín i Soler i Lucrècia Bori han sigut els escenaris dels tallers de circ.

Comparteix

Icona de pantalla completa