Diari La Veu del País Valencià
Un ‘Plan renove’ a Extremadura per a subvencionar cortines, sofàs o somiers

Redactaveu / Directe.cat.

Extremadura comença l’any 2017 amb un ‘plan renove’ dels mobles de casa per a tots els extremenys. Tot hi cap: sofàs, cadires, catifes, taules, prestatges, armaris, llits, canapès, somiers, cortines… tot allò que confecciona l’ideari comú d’una llar. Si els extremenys ho compren a Extremadura, els podrà sortir un 25% més barat, ja que el seu govern regional ho subvenciona: fins a 200 € per moble i fins a 1.000 euros per persona.

Els Reis d’Orient han arribat abans d’hora a Extremadura. I és que el govern regional ha iniciat un ‘plan renove’ per ajudar i subvencionar el canvi de mobles dels extremenys. Així ho explica la convocatòria publicada hui a un web estatal: “Bases reguladoras del Plan Renove de Mobiliario de Hogar de Extremadura“.

La intenció, tal com expliquen, és “establir les bases reguladores de les ajudes dirigides al consumidor final per a l’adquisició de mobles per a l’equipament de la llar amb la finalitat de donar suport a les famílies extremenyes per a la renovació del mobiliari de l’habitatge habitual”. Aquesta subvenció es pretén vendre, també, com un ajut per a “incentivar el consum, estimular el comerç i propiciar l’activitat econòmica del sector de fabricació de mobles, exercint un efecte multiplicador que redundarà en el creixement econòmic” d’Extremadura.

Fins a 1.000 euros per sol·licitud

Seguint textualment el text, s’anuncia que la quantitat de l’ajuda serà de fins a 200 euros per moble i un total de 1.000 euros per sol·licitud: “L’import de l’ajut serà del 25% del valor de cada moble abans d’aplicar els impostos que preveu la normativa fiscal vigent, amb un import màxim d’ajuda de 200 euros per moble, i de 1.000 euros per adquirent en cada convocatòria.”

Comparteix

Icona de pantalla completa