Diari La Veu del País Valencià
València Turisme vol que els turistes puguen ‘viure i sentir la vida valenciana’ a FITUR

Javier Cid / València.

“Volem que la gent vinga, ens conega i es vulga quedar en el nostre territori. Aquest és el missatge que portem a Fitur en la nostra maleta” així ha resumit el seu discurs Pilar Moncho, diputada de Turisme, en l’acte en què el Patronat Provincial de Turisme de València i la seua marca València Turisme han presentat aquest matí el nou vídeo promocional ‘València: la vida espera’, amb el qual acudirà la setmana vinent a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2017 per a convidar els viatgers a “viure i sentir la vida valenciana”.

En aquest sentit, la diputada i vicepresidenta del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, ha explicat que “els valencians i les valencianes estem ací per a viure amb vosaltres i mostrar-vos la nostra terra i els nostres costums, el nostre paisatge i la nostra manera de viure”, en referència als futurs visitants.

>

Audiovisual promocional per a Fitur. Vídeo: València Turisme.

L’acte, que s’ha celebrat en el Saló Gregori Mayans del MuVIM i ha comptat amb música en directe dels artistes valencians Mireia Vives i Borja Penalba, ha estat presentat per l’actriu valenciana Marta Chiner. Posteriorment, també ha intervingut la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, qui ha destacat “l’excel·lent labor desenvolupada per l’equip de Turisme de la institució, que ha posat a tremolar l’àrea amb la seua nova forma de posar en valor el territori valencià i el seu patrimoni material i immaterial”.

A més ha manifestat que la Diputació va a Fitur “perquè la nostra gent i la resta del món sàpiga que som molt més que llum i festa. Som bona gent, la millor, que vol la seua terra, està orgullosa d’ella i convida a viure-la”.

Pilar Moncho durant la presentació.

Posar en valor la cultura valenciana

El nou vídeo promocional de València Turisme ha sigut rodat íntegrament en localitzacions valencianes d’horta, mar, interior i en l’Albufera, a més de fer per primera vegada una mirada directa a l’esport autòcton: la pilota valenciana. A més, està gravat “amb una idea original i innovadora que pretén atraure els turistes no només a la nostra mar o el nostre sol, sinó a tota la rica cultura valenciana” ha afegit Pilar Moncho.

El Patronat de Turisme de València estarà present en Fitur 2017 del 18 al 22 de gener, en l’àmbit del País Valencià amb un ampli i nou programa de presentació de productes i activitats turístics.

Mireia Vives i Borja Penalba durant la presentació.

Comparteix

Icona de pantalla completa