Diari La Veu del País Valencià
Un diputat del PP es burla de la intervenció en valencià de Graciela Ferrer

RedactaVeu / València.

Aquest dimecres ha tingut lloc a les Corts la comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. Durant la sessió parlamentària ha intervingut Graciela Ferrer, la diputada i portaveu de Compromís en les comissions de Medi Ambient i secretària de la Comissió d’Economia, Pressupostos i Hisenda de les Corts Valencianes. Ferrer, tot i haver nascut a Mar de Plata (Argentina) ha fet bona part de la seua formació acadèmica al País Valencia i parla valencià, com es pot veure en el vídeo que recull la intervenció de la parlamentària durant la sessió d’aquest dimecres.

Un instant posterior a la intervenció de Ferrer, el parlamentari de Podem, César Jiménez, publicava a través de twitter que “hui en comissió de les Corts un diputat, fora de micros, perquè d’això va ser covard, menystenia una diputada per parlar valencià”.

El periodista Voro Marato (eldiario.es) es feia ressò d’aquest menyspreu i preguntava a Jiménez qui era el diputat, que a través de twitter ha respost: “Fernando Pastor referint-se a Graciela Ferrer: ‘si hablara castellano no se haría tanto lío’”.

Fernando Pastor és diputat de les Corts, ha estat el portaveu del PP a l’ajuntament d’Alcoi fins a l’any 2015, i és secretari d’organització del PP de la demarcació d’Alacant. No obstant això, davant els fets, Pastor els nega com recull eldiario.es

>

Comparteix

Icona de pantalla completa