Diari La Veu del País Valencià
Comencen els actes al voltant del Socarrat Major a Vila-real

RedactaVeu / Vila-real.

Després d’haver celebrat una de les marxes cíviques més multitudinàries al voltant de la crema de Vila-real a mans de les tropes borbòniques en 1706, l’Associació Cultural Socarrats de Vila-real ja té preparats els actes que giraran al voltant del seu premi anual Socarrat Major que comencen hui divendres.

En aquesta edició de 2017 distingiran l’escriptor vila-realenc Vicent Usó i Mezquita, qui rebrà el guardó el proper 11 de febrer. No obstant això, divendres 3 de febrer tindrà lloc la primera activitat al voltant del Socarrat Major de 2017. A la sala de conferències de la Biblioteca Universitària del Coneixement, l’Associació ha organitzat una taula redona: L’obra literària, una descoberta entre l’autor i el lector, que comptarà amb la col·laboració de l’escriptora Anna Moner, i dels escriptors Xavier Aliaga (periodista d’El Temps) i Vicent Pallarés (del Pont Cooperativa de Lletres); la taula estarà moderada per Enric Portalés.

Dissabte 11 de febrer celebraran el sopar de lliurament del guardó (21 h. Restaurant El Molí. Ermita de la Mare de Déu de Gràcia. Vila-real), que servirà d’homenatge a Vicent Usó i Mezquita. L’acte conclourà amb una actuació musical.

L’ajuntament de Vila-real col·labora amb l’Associació de Socarrats en tots els actes organitzats al voltant dels seus premis.

Comparteix

Icona de pantalla completa