Diari La Veu del País Valencià
La II trobada de col·laboradors de PilotaVeu desperta il·lusió

Javier Cid / El Genovés.

El passat dissabte es va celebrar al poble del Genovés la II Trobada de col·laboradors de PilotaVeu. L’acte va tindre lloc al Museu de la Pilota i van acudir diferents col·laboradors del diari en una jornada de trobament i retrobament, d’avaluació, de propostes de millora i de germanor.

L’acte va començar a les 9.30 amb un encontre de galotxetes entre els col·laboradors que van voler jugar.

Posteriorment, es va realitzar un balanç de les dades econòmiques i participatives de l’any per part de Ricard Sentandreu, coordinador del diari digital, i Ulisses Ortiz, encarregat de les xarxes socials que van facilitar les dades als assistents en un exercici de transparència.

El torn de les propostes i els parlaments va arribar a migdia amb la intervenció de Moisès Vizcaino, coordinador de La Veu del País Valencià, diari del mateix grup editorial que PilotaVeu, que va ressaltar la dificultat de mantindre un diari com PilotaVeu amb tan poc finançament; el parlament de Pere Revert, l’alcalde del Genovés, que va mostrar el suport del poble de la Costera i del Museu de la Pilota al projecte, i les paraules de Sebastià Giner, que va assegurar que tractarà que la pilota siga referent a nivell de País Valencià i que augmente el número d’aficionats mitjançant l’esforç de tothom.

Finalment, es van realitzar aportacions de millora per part d’alguns dels col·laboradors per poder implementar d’ara endavant, i es va realitzar una visita per l’exposició #2AnysdePilotaVeu que acollirà el Museu de la Pilota i s’hi podrà visitar allà mateix. Per finalitzar la trobada es va realitzar un dinar de germanor entre els participants i es van emplaçar a treballar amb il·lusió i forces renovades per fer créixer i rodar la pilota.

Ricard Sentandreu i Ulisses Ortiz durant la xerrada. Fotografia: La Veu PV.

Comparteix

Icona de pantalla completa