Diari La Veu del País Valencià
Una regidora de C’s convida els valencians ‘a eixir d’Espanya i tornar en pastera’

XP / Catarroja.

Les xarxes socials, en repetides ocasions, serveixen per a desemmascarar la vertadera ideologia de les persones i, sobretot, de polítics i càrrecs públics. Si en aquests dies els ciutadans veuen amb estupor les piulades de Donald Trump, a cada instant es produeixen comentaris que cal condemnar tant de persones que s’amaguen sota l’anonimat com de polítics que mostren la seua cara més vergonyant.

Un lamentable fet racista i xenòfob l’ha protagonitzat la regidora de C’s de Catarroja, Marcela Tomàs, que al seu mur de Facebook va llançar aquest missatge: “A veces pienso, si salir de España y regresar en patera no será la solución para los muchos valencianos en precariedad. De xenófoba no tengo nada”.

Aquest comentari li ha costat que C’s de la Comunitat Valenciana li òbriga un expedient disciplinari davant l’òrgan competent. Ciutadans ha reprovat les paraules de la regidora respecte a la immigració i ha subratllat “que aquestes manifestacions públiques contradiuen l’ideari i els principis del partit”.

Comentari publicat en Facebook que arreplega el diari Levante-EMV.

Comparteix

Icona de pantalla completa