Diari La Veu del País Valencià
Ramon Ferrer i Josep Palomero es disputen de nou la presidència de l’AVL el 3 de febrer

RedactaVeu / EP / València.

L’actual màxim responsable de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Ramon Ferrer, i el seu vicepresident Josep Palomero tornaran a disputar-se el 3 de febrer la presidència de la institució per als pròxims anys, després que al desembre cap aconseguira la majoria necessària d’11 vots del total de 20 membres.

Ferrer ha assegurat davant els mitjans després de lliurar a les Corts la Memòria de 2015 de l’AVL que es presenta, com també ho farà Palomero, i ha agregat: “Guanyarem”. Ambdós han manifestat les seues intencions de tornar-se a presentar, tot i que, de moment, encara no han formalitzat les candidatures, ja que disposen fins al proper dimarts, 31 de gener, tal com ha confirmat Joan Asensi, cap de premsa de l’AVL.

Així mateix, Asensi també ha assegurat que “a dia de hui no s’ha presentat cap candidatura” fent referència també a la resta de càrrecs, vicepresidència, secretaria i les dues vocalies, encara que ha manifestat que “tot fa pensar que seran les mateixes candidatures que es van presentar fa un mes”.

El passat 23 de desembre ni Ferrer ni Palomero van aconseguir els 11 vots necessaris i el procés va començar novament de zero, amb la presentació de candidatures i recollida d’avals per a la nova votació, que serà el 3 de febrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa