Diari La Veu del País Valencià
Subdelegació veu ‘precipitat’ atribuir al temporal la mort del jove de Muro

EP / Alacant.

El subdelegat del Govern espanyol a Alacant, Juan Antonio Gómez, ha afirmat que, segons la informació de la Guàrdia Civil, és “precipitat” atribuir al temporal la mort del jove de Muro d’Alcoi, el cos del qual va ser localitzat aquest dilluns a la vora del riu Serpis, i ha subratllat que no es pot assegurar quines van ser les causes de la defunció.

Gómez s’ha manifestat en aquests termes en la roda de premsa d’aquest dimarts per a fer balanç de les actuacions durant el temporal de la setmana passada. Així, el subdelegat ha indicat que el que se sap és que el jove mort, que figurava com a desaparegut des del dissabte, pel que sembla es dirigia a una festa en una caseta rural, que estava esperant que l’arreplegaren, però podria haver-se despistat i va tractar de tornar a casa per un camí proper al riu.

La profunditat del riu Serpis “no era massa, però més de l’habitual”, d’uns 40 centímetres. Sobre aquest tema, ha insistit que podria haver sigut arrossegat per l’aigua o haver caigut o ensopegat, per la qual cosa parlar sobre el que va ocórrer en eixe moment és “especular”. Això sí, ha confirmat que el cadàver no tenia símptomes de violència i en tot cas l’autòpsia determinarà les causes de la mort.

Comparteix

Icona de pantalla completa