Diari La Veu del País Valencià
Els bombers rescaten un home malalt en una masia aïllada per la neu a Vistabella

EP / RedactaVeu / Vistabella.

Tot i que ha passat una setmana des que el fort temporal de neu i fred omplira de blanc el País Valencià, arribant fins i tot a nevar a la platja de Xàbia (la Marina Alta), l’acumulació de neu en les comarques del nord del territori encara estan complicant la vida quotidiana dels veïns.

En aquest sentit, un dispositiu coordinat pel Consorci de Bombers Castelló ha realitzat aquest dimecres el rescat d’un home malalt en una masia encara aïllada de Vistabella (l’Alcalatén). El pacient ha sigut traslladat per una unitat de Bombers forestals fins a un helicòpter medicalitzat de la Generalitat per a traslladar-lo a un hospital, segons ha informat el Consorci en el seu compte de Twitter.

Així mateix, els bombers han aconseguit arribar fins a una masia a Xodos, aïllada des de fa set dies, on vivia una família amb una menor, que no han requerit cap trasllat.

El Consorci Provincial de Bombers manté activat tot l’operatiu de nevades treballant a l’interior del nord valencià i netejant zones a l’interior de Xodos.

Dimarts, segons el Consorci de Bombers de Castelló, encara hi havia 83 masies i explotacions ramaderes aïllades per la neu.

Comparteix

Icona de pantalla completa