Diari La Veu del País Valencià
Puig assegura que el Govern del Botànic ‘mai haguera tancat Canal 9’
EP / València

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest dijous que el Govern valencià sorgit de l’Acord del Botànic “mai, mai, mai haguera tancat Canal 9”. Així mateix, ha criticat el “gran desastre” que va fer el PP en Radiotelevisió Valenciana (RTVV).

Així ho ha indicat aquest dijous el cap del Consell durant la seua intervenció en el ple de les Corts, després que la presidenta del PPCV i síndica ‘popular’, Isabel Bonig, haja valorat aquest dijous la sentència de l’Audiència Nacional que declara justificat l’acomiadament col·lectiu de RTVV i ha subratllat: “No érem tan dolents, alguna cosa bé ha fet el PP”.

‘El president ha ressaltat que “aquest Govern, que naix de lAcord del Botànic, mai haguera tancat Canal 9, mai, mai”. “Van tancar vostès Canal 9 d’una manera, com arreplega perfectament la sentència de l’Audiència Nacional, absolutament contrària a l’interès del poble valencià”, ha manifestat.

Puig també ha denunciat que el Consell del PP va fer en RTVV “una gestió que ens ha deixat 1.200 milions d’euros de deute, que pagaran el nostre fills i néts”, per la qual cosa considera que aquesta situació exigeix “una rectificació”. “Només faltaria que damunt estigueren reivindicant-se del que ha sigut aquest gran desastre”, ha manifestat.

El cap del Consell ha dit que els haguera agradat que no s’haguera tancat la televisió, però “hem hagut de començar de zero”. En qualsevol cas, ha ressaltat que “hi haurà una televisió pública valenciana, de qualitat, no governamentalitzada i no dirigida absolutament com van fer vostès”.

Comparteix

Icona de pantalla completa