Diari La Veu del País Valencià
El primer aniversari de ‘Colp a Colp’ ve amb un programa carregat de sorpreses

PilotaVeu / Godella.

Ja tenim ací el dinovè programa de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 42 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Un programa amb una durada més llarga d’allò habitual i on, a banda de les seccions de sempre, tindrem algunes sorpreses.

Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, parlarem de les competicions professionals de raspall i d’escala i corda, on ja tenim guanyadors del Trofeu Superdeporte d’escala i corda. A més, vos portem una notícia ben trista i és que aquesta setmana ens ha deixat un dels grans del raspall, Diego Parra. També vos parlarem de les competicions de tecnificació de raspall femení.

Així mateix, intentarem posar llum a la poca informació que tenim sobre les propostes per a la gestió professional de la Pilota i ho complementarem amb una entrevista amb Fredi, un dels responsables de ValNet, qui analitzarà les claus de l’oferta de l’empresa, l’única que es coneix a hores d’ara. Aquest testimoni l’hem obtingut gràcies a la gentilesa del programa d’entrevistes La Represa, ja que el van entrevistar per a un programa que s’estrenarà d’ací a un parell de setmanes.

També tindreu al vostre abast la cèlebre secció de vocabulari amb l’explicació d’una nova expressió del ric lèxic de la pilota amb la veu de Sergi Durbà. Hui, “consells, en diners”.

En la secció cultural, tindrem la segona connexió del programa, amb l’aparició de Diego Martín, de l’empresa Xprom, responsable del màrqueting de la Federació de Pilota Valenciana. Analitzarem amb ell les claus de la nova cara del nostre esport, amb la campanya #PilotaMola. A més, Francesc viatjarà fins a Valparaíso per tal de conèixer millor el procés de creació de Mapi, l’ós rentador mascota de la Federació.

Joan Baldoví, exalcalde de Sueca i diputat de Compromís al Congrés de Diputats, entrarà en connexió telefònica per a felicitar el nostre aniversari i parlar-nos un poc de com va descobrir la Pilota i la seua relació amb un esport que coneix molt bé de l’etapa en què fou professor d’Educació Física. Una vegada més obtenim el contacte gràcies a l’amabilitat de La Represa, que té Baldoví com a convidat per al programa que presenten aquesta setmana.

A més a més, contactarem amb Ricard Sentandreu perquè ens conte com va anar la II Trobada de Col·laboradors de PilotaVeu i com va el projecte. I, durant el programa, diverses personalitats del món de la pilota, com Sacha o Puchol II, ens felicitaran l’aniversari.

Recordeu que podeu seguir ‘Colp a Colp’ a Facebook (www.facebook.com/colpacolp) i a Twitter (@colpAcolp_), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM i Ràdio Manises 105.7, divendres a les 13.30h. Dissabte, a les 14h, es podrà tornar a escoltar a Ràdio Godella. A més a més, també el podreu escoltar a Ràdio Terra divendres a les 17.00h i a Ràdio Aktiva (107.6 en l’Alcoià i 98.2 en la Vall d’Albaida) divendres a les 14.00h. I, per descomptat, també podreu escoltar este ‘Colp a Colp’ i la resta a la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més ho podreu escoltar al següent enllaç. Vos deixem amb el ‘Colp a Colp’ número 42.

Comparteix

Icona de pantalla completa