Diari La Veu del País Valencià
Gent de Compromis estrena col·lectiu a València

RedactaVeu / València.

Gent de Compromís ha constituït el seu col·lectiu comarcal a la ciutat de València amb “un gran suport de la militància”, segons fonts de la formació. Així, la pràctica totalitat dels assistents a l’assemblea constituent, celebrada aquest diumenge en la Societat Coral El Micalet, ha votat a favor de l’única candidatura que s’ha presentat per a coordinar el col·lectiu, encapçalada per la regidora a l’Ajuntament de València Isa Lozano.

La nova portaveu de Gent de Compromís a la ciutat ha mostrat la seua satisfacció per la creació d’aquest nou col·lectiu i ha assegurat que la seua constitució “és un pas més que es dóna per a enfortir Compromís”. Lozano ha destacat que la nova coordinadora “té ganes, energies i molta il·lusió en aquesta nova etapa que s’obri en el col·lectiu de Gent de Compromís a la ciutat de València perquè ara els i les militants tenen un referent on adreçar-se sempre que ho necessiten”. La resta de la coordinadora està formada per Dani Soriano, Paloma Carreras, Miguel Giraldos, Silvia Peñarrubia i Fernando López, a més de la representant de Gent de Compromís en l’executiva Begoña López.

Es tracta d’una coordinadora “en què hem respectat els criteris de paritat i de mestissatge d’edats i en la qual hem tractat de representar els màxims districtes posibles”, ha dit Lozano. La regidora a l’Ajuntament de València ha assegurat que la idea de la nova coordinadora comarcal és “fer una assemblea al més prompte posible” per tal d’explicar el full de ruta que prendrà el col·lectiu a partir d’ara i ha animat tots els militants de la ciutat a, d’ara endavant, “participar en totes les assemblees i activitats que es facen, ja que són l’essència del col·lectiu i, sense ells, no existiria Compromís”.

A l’assemblea constituent ha assistit també Tona Català així com altres representants de l’executiva del Bloc de València. Català ha assegurat, en la seua intervenció, que els membres de Gent de Compromís són “una part fonamental” de la coalició i ha afirmat que el nou col·lectiu que es crea hui en la ciutat compta amb tot el suport del Bloc de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa