Diari La Veu del País Valencià
Diputació de València investiga si Carles Recio està cobrant 10 anys sense treballar

XP / EP / València.

La Diputació de València ha obert expedient informatiu per a tractar d’esbrinar si un funcionari que exerceix el càrrec de cap d’una unitat bibliogràfica, Carles Recio (blaver sense complexos), està deu anys cobrant sense anar a treballar.

La decisió es produeix després que aquest dilluns el periòdic El Mundo haja publicat que aquest funcionari, que va ser nomenat en 2006 per Fernando Giner, acudeix tots els dies a les 7.30 hores al seu lloc de treball, fitxa amb la seua empremta dactilar a l’entrada i torna a eixir per a tornar entre les 15.30 i les 16.00 hores per a repetir l’operació a l’eixida.

D’acord amb la mateixa informació, el funcionari exerceix el càrrec de cap d’una unitat bibliogràfica i està destinat en l’Arxiu provincial, un càrrec que porta aparellat una taula salarial de més de 45.000 euros, als quals s’ha d’afegir els anys d’antiguitat. El funcionari, en declaracions al periòdic, justifica la seua absència del lloc de treball per tasques que realitza fora de l’Arxiu.

Segons fonts de la corporació, el diputat d’Administració General, de qui depèn l’àrea de Personal, Pepe Ruiz, ha cursat aquest dilluns l’ordre d’obrir expedient informatiu per a investigar els fets i, a partir d’ací, estudiar si escau l’obertura d’un expedient sancionador.

D’acord amb les mateixes fonts, en la Diputació existeix un control de fitxatge amb empremta digital i en Personal hi ha registres de tots els anys, encara que en aquest cas es tracta de determinar si el funcionari fitxava però després no s’acudia al lloc de treball.

Comparteix

Icona de pantalla completa