Diari La Veu del País Valencià
Les Oliveres Mil·lenàries a la CNN i al Canal Plus França

ComarquesNord.cat

Les oliveres mil·lenàries del territori sénia han creuat fronteres i ha estat gràcies a un article a la pàgina web de la CNN, on es parla dels seus projectes i recursos turístics. La publicació a la CNN va aconseguir posicionar-se fins a la segona notícia per davall de Donald Trump i, això ha generat gran ressò mediàtic que s’ha fet notar a la Mancomunitat de la Taula del Sénia, «durant tot el dia hem rebut trucades i mails que s’interessaven i demanaven informació de les nostres oliveres mil·lènaries», explica Tere Adell, gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

Les oliveres també han estat presents amb un vídeo reportatge al Canal + francès, ja que una periodista d’aquest mitjà es va mostrar interessada en els arbres mil·lenaris i la producció de l’oli. «En el cas del vídeo del Canal+ es mostra l’espoli com a gran problemàtica d’aquest tema i, la importància de l’oli i les seues possibilitats», afirma Tere Adell, gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

Són moments importants per aquest patrimoni històric natural ja que amb aquestes publicacions és més fàcil que es coneguen arreu del món. Dia rere dia les Oliveres mil·lenàries del territori Sénia van obrint-se camí a l’estranger i exportant les seues idees i propostes a diversos països.

Comparteix

Icona de pantalla completa