Diari La Veu del País Valencià
Ja es coneix el nom de l’empresa que gestionarà la pilota professional en 2017

PilotaVeu / València.

Segons ha informat la FPV este matí, el Comitè Professional de Pilota s’ha reunit a la FPV per decidir quina empresa ha de gestionar el món professional de la pilota valenciana. El Comitè està format pels principals representants d’este esport, com són José Luís López, Francesc Soro (representant dels jugadors d’escala i corda), Juanjo Sala (representant dels jugadors de raspall), Jose Mezquita (representant dels trinqueters d’escala i corda), Balduino Company (representant dels trinqueters de raspall), Armando Mercé (Vicepresident de Raspall de la FPV) i Pedro López (Vicepresident d’Escala i Corda de la FPV). També han estat presents a la reunió el President de la FPV Jose Daniel Sanjuan i Sebastià Giner (coordinador de pilota valenciana de la Generalitat). Entre quatre projectes presentats, finalment s’ha apostat perquè Val Net continue gestionant el món professional amb la tutela de la Federació de Pilota Valenciana fins que es cree l’esperada fundació.

Els representants han escollit la proposta de l’empresa ValNet per la seua experiència, encara que en els pròxims dies seguiran negociant detalls esportius i econòmics que han sol·licitat els representants del comitè.

El canvi més immediat serà el que tindrà lloc en la gestió de l’agenda dels jugadors, ja que s’ha volgut que la porten dos persones externes a l’empresa gestora, els noms de les quals es sabran en uns dies. Estes persones treballaran coordinades amb els treballadors de ValNet.

El els pròxims dies també s’espera que es tanque el calendari oficial dels trofeus més importants de les dues modalitats reines, així com tots els detalls.

Comparteix

Icona de pantalla completa