Diari La Veu del País Valencià
Enguany l”Entre comarques’ ofereix 34 dies de rutes turístiques
RedactaVeu / València

Aquest 2017 comença amb les rutes ‘Entre comarques‘, una programació de visites turístiques que recorreran de manera guiada la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor i la Costera-Canal de Navarrés fins al 18 de juny.

Mitjançant aquest programa de visites es donarà a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

Cada jornada ‘Entre comarques’ comptarà amb dos rutes que inclouen un tast gastronòmic i un detall de benvinguda, tot inclòs en els 4 euros que es pagaran a l’inici de cada visita, tot i que la inscripció s’haurà de fer sempre com a molt tard el dijous de cada setmana amb visita.

Enguany a banda de les rutes habituals pels diferents municipis participants es farà la segona edició de la trobada Entre Comarques que tindrà lloc el dia 25 de juny a Corbera.

Aquesta edició de l”Entre comarques’ està organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, de la Ribera Alta i Baixa, La Safor i la Costera-Canal de Navarrés.

Inscripcions

Per poder participar en aquestes rutes cal inscriure’s en línia fins al dijous anterior a la ruta. El preu per persona és de 4€ al dia, on s’inclouen les visites de matí i vesprada, que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi.

Totes les rutes començaran a les 10.30h del matí i a les 16.30h de la vesprada des de l’ajuntament de cada població. Excepte els municipis on s’indique alguna modificació.

Comparteix

Icona de pantalla completa