Diari La Veu del País Valencià
La valenciana Nerea López, medalla de bronze en el Campionat de Tir amb Arc en Sala

RedactaVeu / Almussafes.

El Club Tir amb Arc d’Almussafes continua destacant a nivell estatal. Aquest cap de setmana, la valenciana Nerea López ha aconseguit la tercera plaça en el Campionat Estatal de Tir amb Arc en Sala celebrat en la localitat de Fuengirola, a Màlaga. Al seu costat han viatjat també els arquers locals Ferran Rodrigo, María Gómez i Yolanda Lucha, i tot ells han aconseguit bones puntuacions.

La localitat malaguenya de Fuengirola ha acollit, el cap de setmana del 3, 4 i 5 de febrer, el Campionat de Tir amb Arc en Sala, on l’almussafenya Nerea López ha aconseguit penjar-se la medalla de bronze gràcies a un contundent 7-1 en la fase en la qual es decidia aquest tercer lloc.

Nerea es va enfrontar a la seua companya d’entrenament, Alicia Marín, en la semifinal que es va disputar durant la jornada del dissabte. Finalment, després de dos empats, va perdre l’eliminatòria i es va centrar en la seua lluita per una tercera posició.

Al seu costat, es van traslladar fins al campionat tres arquers més: Ferran Rodrigo, María Gómez i Yolanda Lucha, tots ells en edat cadet, encara que competien en la categoria juniors. Es van esforçar en les sèries classificatòries del divendres i van aconseguir altes puntuacions. Ferran i Yolanda aconseguiren passar a 1/16, però no van poder accedir a vuitens.

El diumenge va ser el torn del Campionat per Equips de Comunitats Autònomes, en el qual Ferran i Nerea, aquesta última del Centre d’Alt Rendiment de Madrid, van competir al costat de Marc Picó, de Xixona, per aconseguir una destacada posició. Finalment, van arribar a quarts i es van situar entre els vuit millors equips.

“Cal tenir en compte que es tracta d’una modalitat molt exigent i estressant, ja que es tira a una distància de 18 metres sobre una diana on el 10 és un poc més gran que una moneda de 2 euros”, destaca el seu entrenador, Marcos López.

En només dues setmanes, els dies 18 i 19 de febrer, el Club de Tir amb Arc d’Almussafes es desplaçarà fins a Pamplona per disputar el campionat estatal en les categories de cadets i menors de 14 anys, en el qual participarà amb 5 arquers: María Gómez, Yolanda Lucha, Beatriz Polo, Ferran Rodrigo i Emilio Lucha.

Nerea López amb el seu arc. Fotografia: Ajuntament d’Almussafes.

Comparteix

Icona de pantalla completa