Diari La Veu del País Valencià
Tomàs de los Santos parla de la seua intensa trajectòria musical

RedactaVeu / Vinaròs

Tomàs de los Santos conta de manera distesa, en aquesta entrevista realitzada per Mariola Nos a Vinaròs (Baix Maestrat), com va arribar al món de la música i el moment en què es troba actualment, després de la publicació del seu últim treball, que porta per títol Segona mà i ha sigut produït per Pau Romero i Maestre.

La gravació de l’entrevista va tindre lloc el 4 de febrer, dia en què Ovidi Montllor hauria complit 75 anys i que La Veu va aprofitar per recordar-lo. Aquesta coincidència és ben especial perquè el cantautor alcoià ha estat present, d’una manera o una altra, en la carrera artística de Tomàs de los Santos, un home compromès amb la llengua i la terra que sens dubte es troba, musicalment parlant, en un bon moment.

>

Entrevista a Tomàs de los Santos. Vídeo: Canal Mariola Nos.

Segona mà és el segon disc d’estudi del músic i autor Tomàs de los Santos. Es tracta d’un compendi de músiques i lletres fetes per convocar, simultàniament, emocions i consciències teixides amb la llana d’una mirada crítica a la quotidianitat i amb una actitud compromesa cap a les persones i la terra.

Comparteix

Icona de pantalla completa