Diari La Veu del País Valencià
Iglesias ofereix a Errejón i Urbán formar part de la seua direcció

ACN / Madrid.

L’actual secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha aprofitat la seua intervenció per presentar la candidatura a la reelecció davant l’assemblea de Vistalegre II per fer una oferta per sorpresa al seu principal rival polític intern, Íñigo Errejón, i al líder del sector anticapitalista, Miguel Urbán. Després de descriure i esmentar cadascun dels noms dels membres que formarien el seu equip, Iglesias ha etzibat: “Parlar de la meua candidatura és parlar també d’Errejon i Urbán. Compte amb vosaltres, companys”.

Com que aquesta ha sigut la seua tercera intervenció davant l’assemblea, Iglesias no ha volgut fer massa discurs i només ha volgut llençar un missatge que ha relligat amb la seua oferta. “A partir del dia 13, unitat”, ha cridat per acabar.

Abans que Iglesias ha intervingut durant un quart d’hora l’únic candidat alternatiu a la secretaria general, provinent d’un grup independent de militants de base, Juan Moreno Yagüe, que ha defensat “combinar la feina a les institucions i la lluita al carrer”. “La dicotomia no és institucions-gent. El que hem de fer és obrir les institucions perquè entreu tots”, ha sentenciat.

Comparteix

Icona de pantalla completa