Diari La Veu del País Valencià
La primera directora de Ràdio 9 és entrevistada pel programa de ràdio ‘La Represa’

RedactaVeu / Godella.

La Represa’, el programa de ràdio Godella, torna amb una nova edició en la qual Francesc Fort entrevista Rosa Solbes, primera directora de Ràdio 9. La protagonista repassa durant aquesta conversa els seus inicis, on recorda com el butlletí informatiu, Lucentum, que publicaven en l’Institut Jorge Juan on ella va estudiar, va ser un “primer pas dels que t’enganxen”, perquè aquesta primera experiència va definir el seus interessos.

De la seua trajectòria professional repassen els diferents mitjans per als quals va treballar, la majoria de mitjans aperturistes del tardofranquisme i transició, com fou el cas de Primera Página, Diario de Valencia, Valencia Fruits o Valencia Semanal, mitjans en què va coincidir amb Jota Jota Pérez Benlloch.

>

Entrevista a Rosa Solbes. Vïdeo: Canal ‘La Represa‘.

En la ràdio va estar a Radiocadena, on des d’espais com Entre Nosotras va ser una pionera del feminisme, amb guardons irònics com el “platanito de plástico”, on “premiaven” aquelles persones públiques que feien declaracions micro-masclistes. Després vingueren Aitana, Ràdio Nou i la presidència de la Unió de Periodistes.

La Represa

La Represa és un programa de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes enregistrat a Godella i que s’emet, entre d’altres, a les ràdios de Mislata, Picassent, Alzira, Cocentaina, Altea i les ràdios universitàries de la UPV i UJI.

Comparteix

Icona de pantalla completa