Diari La Veu del País Valencià
L”start-up’ il·licitana d’ulleres de sol Hawkers obrirà botiga física a Madrid

RedactaVeu / València

D’Elx a la Puerta del Sol. L’empresa distribuïdora d’ulleres de sol Hawkers, amb seu a la capital del Baix Vinalopó, prepara l’obertura del seu primer punt de venda físic a Madrid, segons Alicante Plaza. El salt al retail (distribució física) de l’start-up es produirà abans de l’estiu al carrer de Carretas de la capital espanyola, a pocs metres de la Puerta del Sol, segons indica el diari.

La companyia buscava emplaçament des de mitjan 2016, quan va accedir a l’accionariat l’inversor veneçòlà Alejandro Betancourt. Si l’obertura aconsegueix cobrir les expectatives de l’empresa, s’estendria la xarxa de botigues a altres ciutats.

Els fundadors de Hawkers han encarregat el disseny del local a la consultora valenciana CuldeSac, que té entre els seus clients firmes com H&M, Seat, Tiffany o la valenciana Ulanka.

Hawkers va fitxar l’exdirectiu de Desigual Carlos Maíz per a pilotar el salt de la companyia del terreny online a les botigues físiques. En l’actualitat les botigues de Pull&Bear ja compten amb una col·lecció especial de les ulleres de sol de l’start-up il·licitana, que ha signat un acord similar amb la firma de moda El Ganso.

L’empresa fundada el 2014 vol assolir enguany els 100 milions de facturació i els cinc milions d’unitats venudes, després de tancar l’any 2016 amb una xifra de negoci de 70 milions d’euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa