Diari La Veu del País Valencià
Així sona el nou disc de VerdCel: ‘De Plantes, Talaies i Cims (i una aroma)’
Sixto Ferrero / València.

Poc després d’haver presentat el recopilatori Estacions són cançons, VerdCel anuncia un nou projecte ambiciós on la poesia, la música i les arts plàstiques estan al servici de la Cançó. El fruit d’aquest procés on combreguen diferents disciplines és De Plantes, Talaies i Cims (i una aroma), un treball que està coproduït amb Carles Dénia.

La Veu estrena el videoclip de la cançó Andreu i el jardilet del treball que VerdCel està portant endavant a través d’una campanya de micromecenatge. “Terra” és l’element protagonista d’aquest llibre-disc, explica Alfons Olmo, on s’aglutina junt a la veu, les guitarres i els seus textos, el treball plàstic de Daniel Olmo, en paral·lel. S’integren mútuament cançons i llibres, escrits i imatges.

De Plantes, Talaies i Cims (i una aroma) continua amb la idea de crear un espectacle complet, on a més de la paraula i la il·lustració, el vídeo interactua amb la cançó. Encara que ara us oferim un tast en exclusiva, es presentarà íntegrament el proper 6 d’abril dins del Festival BarnaSants.

>

VerdCel compta amb dèsset anys als escenaris, més d’una dotzena d’espectacles muntats, nou discos publicats, cinc poemaris i còmics i variats films. Ha rebut diversos reconeixements musicals pel seu directe enèrgic i cuidat, a més dels Premis Ovidi Montllor per dos dels seus discos.

L’autor presentarà aquest darrer treball a La Nau de la UV (4 de maig) i actuarà a l’Extinció Fes a Amposta, Litterarum a Móra d’Ebre entre altres dates que el grup anunciarà a la seua web.

Comparteix

Icona de pantalla completa