Diari La Veu del País Valencià
Bausset: ‘Al País Valencià encara hi ha una total permissivitat pels actes portats a terme per l’extremadreta’
El PP s’ha sumat a la convocatòria (manifest de l’extrema dreta) d’una manifestació d’España 2000 i el GAV aquest dimarts a Burjassot.

Aquesta manifestació va, en teoria, contra les polítiques de l’alcalde de Compromís, Jordi Sebastià, sota el lema ‘Així no i en contra les orgies catalanistes o concerts proetarres’, en relació a l’actuació del músic Fermín Muguruza en aquesta localitat.

Burjassot ha sigut escenari durant les últimes setmanes de diversos incidents de feixistes com l’intent de rebentar l’homenatge a Estellés o la pintada en l’estàtua de l’escriptor i poeta de Burjassot o en el domicili de Ramón Ferrer, president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Cal recordar que el jove antifeixista Guillem Agulló, assassinat fa 20 anys per militants d’extrema dreta, era d’aquest municipi.

Per altra banda, la campanya ultra contra l’Ajuntament de Burjassot fa servir un dibuix antisemita, segons Antifeixistes del País Valencià.

Josep Miquel Bausset hui a laveupv.com fa un aclaridor article d’opinió sobre l’acte feixista que es farà aquesta vesprada a Burjassot on recalca que al País Valencià “hi ha hagut i encara hi ha, una total permissivitat pels actes portats a terme per l’extremadreta”

Declaracions de Jordi Sebastià:

“Aquest dimarts hi ha una manifestació a Burjassot organitzada pel GAV. El seu president, que és qui va demanar el permís a la delegació del govern, és una de les persones identificades per la policia entre els que volien boicotejar l’acte d’homenatge a Estellés a Burjassot amb insults i amenaces al president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

El lema de la concentració és: ‘No volem un alcalde catalanista’ (sic), i només dos partits polítics s’han sumat a la convocatòria, España 2000 i… esteu preparats? el PP! Més clar?”

Comparteix

Icona de pantalla completa