Diari La Veu del País Valencià
Reclamen el cessament de la gerent de la Llum de les Imatges per la seua imputació en Gürtel
RedactaVeu / Vila-real

Compromís ha demanat el cessament immediat de la gerent de la Fundació de la Llum de les Imatges, Carmen Díaz Quintero, després que el TSJCV l’haja imputada pels contractes que signà amb les empreses de la trama Gürtel.

Segons ha assenyalat Alberto Ibáñez, regidor de cultura a l’Ajuntament de Vila-Real i membre de la Fundació de la Llum de les Imatges, “des de Compromís demanàrem el passat mes de febrer una reunió extraordinària de la fundació després de conéixer, pels mitjans de comunicació, la vinculació de la Llum de les Imatges amb la trama Gürtel. En el seu escrit de denegació de la convocatòria de reunió, Díaz Quintero assegurà que ningú de la Fundació estava vinculat o havia tingut relació amb Gürtel”.

Mesos després, tenim la constatació que la gerent d’aquesta fundació mentia i haurà de declarar davant la justícia per haver tramitat contractes menors amb empreses de la trama que dirigia Francisco Correa que superaven el límit establit legalment.

El representant de Compromís en la Llum de les Imatges ha demanat una reunió extraordinària de la Fundació, en la qual, la Consellera d’Educació i Cultura, Maria José Catalá, explique la vinculació amb la trama corrupta, així com la nova funció de la Fundació dins de CulturArts.

De la mateixa manera, Compromís ha reclamat que es faça efectiu el cessament d’Inmaculada García Pardo, directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat, que fou imputada també ahir per la seua relació amb Gürtel.

Comparteix

Icona de pantalla completa