Diari La Veu del País Valencià
Rajoy evita reconéixer ʹl’infrafinançamentʹ del País Valencià
EFE / Peníscola

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha subratllat hui el seu suport i el de tot el partit al PPCV, que “malgrat les dificultats seguirà sent el millor i el primer”, i seguirà comptant amb la confiança “de la majoria dels valenciansʺ.

En el discurs de clausura de la convenció del PPCV, el primer acte amb els populars valencians des que va arribar a la Moncloa, Rajoy ha expressat així el seu suport als populars valencians, doncs es troben en un moment delicat pels nombrosos casos de corrupció que els esguiten.

“Tot i que a alguns no els agrada i fan el possible perquè no siga així”, el PPCV “seguirà comptant amb la confiança de la immensa majoria dels ciutadans”, ha assenyalat Rajoy, qui també s’ha mostrat convençut que el País Valencià “serà decisiu a l’hora de la recuperació econòmica d’Espanyaʺ.

Rajoy ha reclamat als populars del País Valencià que no es rendisquen mai i no es deixen impressionar, “sobretot quan el que tracta d’impressionar no impressiona tant”, i els ha agraït el fet de ser president del Govern gràcies, entre altres coses, a ʺl’enorme suport que el seu partit va obtenir ací en les eleccions generalsʺ.

Rajoy ha assenyalat ser conscient que els populars valencians han viscut “moments difícils en els últims temps”, la qual cosa se suma a la situació complicada de tot el país. Però, ha afegit, “als bons governants se’ls coneix en les dificultats”, perquè “quan tot va bé i tot és bonança, per a aquestes situacions val qualsevol”.

En aqueix sentit, ha valorat en diverses ocasions la labor al capdavant del Govern autonòmic d’Alberto Fabra, a qui atendrà els seus “suggeriments i reclamacions” sobre el nou model de finançament autonòmic. Minuts abans, el president valencià havia subratllat que ʺla Comunitat està ʹinfrafinanciadaʹ i que el nou model ha de resoldre eixe problemaʺ.

Rajoy també ha assenyalat que el Govern ha ajudat el País Valencià “perquè era de justícia, i no per arbitrarietat”, i en aquest sentit ha posat en valor els esforços del Govern autonòmic per a reduir el dèficit. “Les coses s’han fet bé i s’ha fet allò que calia fer, no hi havia alternativa” ha afegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa