Diari La Veu del País Valencià
Controlat l’incendi d’Aiora després de calcinar 639 hectàrees
EFE / Europa Press / València

Des de primera hora del matí han continuat amb les labors d’extinció un total de 14 brigades, quatre autobombes i efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME). Des de la vesprada del divendres el foc estava sense flames i evolucionava de forma favorable i finalment ha sigut donat per controlat.

El foc es va declarar al voltant de les 20.00 hores del dijous a una finca coneguda com La Menora i va provocar el desallotjament d’un centenar de xiquets que es trobaven a una zona d’acampada, en concret una granja-escola que es va lliurar de les flames per tant sols 500 metres de distància.

Vents de ponent i temperatures que poden aconseguir els 38 graus

El País València presentarà intervals nuvolosos, els vents bufaran fluixos o moderats de ponent i temperatures extremes que ascendiran a la franja litoral, amb valors que poden aconseguir els 38 graus.

Segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), per a hui s’esperen cels poc nuvolosos o clars, els vents bufaran fluixos d’adreça variable, i les temperatures màximes es mantindran en valors alts, ja que es poden aconseguir de 36 a 38 graus.


Comparteix

Icona de pantalla completa