Diari La Veu del País Valencià
El PSPV demanarà explicacions per les sis hores que Ràdio 9 va estar sense emissió
RedactaVeu / València

La representant socialista en el Consell d’Administració de RTVV, Xelo Miralles, ha anunciat que demanarà explicacions a l’actual directora de l’ens públic, Rosa Vidal, pel tall que va mantenir Ràdio 9 sense emetre durant sis hores en la matinada del passat dissabte. Així, ha remarcat que “es tracta d’una mostra més de l’abandó que pateix l’ens i del qual han de respondre els seus actuals directius”.

De la mateixa manera, també ha assenyalat que “aquest abandó s’observa també en la forma en què s’ha dut a terme l’ERO que afecta en aquest moment RTVV i en el qual no s’ha tingut en compte que l’acomiadament massiu de tècnics deixava la ràdio i la televisió públiques en condicions insostenibles, sense capacitat per a emetre”. D’aquesta manera, Miralles ha assenyalat “la incapacitat de gestió, tant dels anteriors com dels actuals directius, que no han sabut vetlar per mantenir unes emissions en condicions”.

D’altra banda, ha posat l’accent en “la mala planificació de l’ERO, pel qual s’han pagat importants quantitats de diners públics, però que ara es demostra que s’ha organitzat i gestionat de forma incoherent”. En aquest sentit, ha apuntat que “les direccions de RTVV s’han centrat a dur a terme acomiadaments massius per a intentar frenar el malbaratament econòmic que es viu en l’ens públic des de fa anys, però no han tingut en compte la necessitat de mantenir uns serveis mínims que garantisquen la seua supervivència”, per la qual cosa també preguntarà sobre les suposades re-contractacions que Vidal té pensat dur a terme per a evitar que les emissions se suspenguen de nou.

Finalment, ha demanat que Vidal “done explicacions on correspon, que és en el Consell d’Administració de RTVV, i no a través d’altres vies on els seus arguments o posicions no puguen ser analitzades ni rebatudes pels membres d’aquest òrgan”.

Comparteix

Icona de pantalla completa