Diari La Veu del País Valencià
Educació sols destina 100.000 euros a la promoció del valencià
EFE / València

De les 63 corporacions locals que han rebut ajudes, 37 pertanyen a les comarques Centrals, 13 a les del Sud i 13 a les comarques del Nord, i les quatre mancomunitats que han rebut aquesta ajuda són la Ribera Alta, Municipis de La Safor, Municipis de la Vall d’Albaida i Espadán Mijares, ha informat en un comunicat.

La convocatòria de les ajudes estableix com a objectius prioritaris la promoció del valencià en els diversos àmbits de l’actuació municipal, així com donar-li suport en la comunicació social i facilitar la seua utilització per part dels ciutadans.

També van dirigides al funcionament de les oficines municipals de promoció del valencià, la realització de campanyes municipals de promoció de l’ús i la difusió de les activitats municipals a través de cartells, programes o fullets divulgatius entre d’altres.

La Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació Cultura i Esport, col·labora d’aquesta manera perquè els municipis, a través d’aquesta convocatòria específica, puguen promocionar el valencià en el seu àmbit d’actuació i entre els ciutadans de la localitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa