Diari La Veu del País Valencià
La Fiscalia demana investigar per prevaricació l’alcaldessa popular i el seu equip de govern

EFE / Benicàssim.

La Fiscalia de Castelló ha demanat al jutjat d’Instrucció número 2 de la mateixa ciutat que investigue l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, i el seu equip de govern per un suposat cas de prevaricació administrativa.

Així ho ha confirmat la Fiscalia de Castelló, que ha afirmat que després de la presentació a l’abril d’una denúncia s’han trobat indicis d’una possible irregularitat en la dissolució de la Societat de Desenvolupament Turístic de Benicàssim (DTB), després d’aquest fet s’ha remès el cas a un jutjat castellonenc.

Durant el passat mes de maig van declarar tots els edils populars i l’alcaldessa, a més de tècnics i personal de l’Ajuntament, com a part de les diligències de recerca obertes per la Fiscalia.

La denúncia va ser presentada el passat mes d’abril per l’edil del Bloc a Benicàssim, Domingo Ferrando, que va considerar que la dissolució de l’entitat pública s’hauria acceptat ‘de forma gratuïta’, per part de l’equip de govern del PP.

“Les accions de la DTB van ser aprovades -afirmava- malgrat l’informe desfavorable de la interventora, ja que la societat tenia un saldo negatiu d’uns 130.000 euros”. L’edil considerava que en la dissolució s’havien produït delictes de prevaricació, malversació de cabals púbics i activitats prohibides a funcionaris.

Comparteix

Icona de pantalla completa