Diari La Veu del País Valencià
El president de NNGG de Xàtiva apareix a una foto fent la salutació feixista, i el PP diu que s’ha “hackejat”
Comarcàlia.info / Xàtiva

Per les xarxes socials, a través del perfil anònim @defensorelpoblextv, s’ha difòs la imatge que sembla una escena dins d’un espai públic, un local d’oci, on Sáez apareix amb un dels quatre acompanyants amb un got a la mà, mentre quatre dels cinc protagonistes -entre ells Sáez- realitzen la salutació feixista.

Des de NNGG de Xàtiva s’ha afirmat que el compte de Sáez a twitter s’ha “hackejat”, així com també el seu perfil de facebook, per la qual cosa demanen que “no facen cas a publicacions estranyes”. Fins i tot el mateix president del PP de Xàtiva, Jorge Herrero, ha manifestat que “els hackers entren en acció. Ara ja no sols val l’insult i la difamació. Eixe és l’estil d’aquells/es que pretenen governar”.

Des del PSPV de Xàtiva, el seu portaveu Roger Cerdà, s’ha desmarcat d’eixa difusió de la fotografia però ha exigit a Herrero que rectifique les seues acusacions cap a l’oposició. A través de twitter, Cerdà ha manifestat: “T”equivoques amb eixe comentari. No ens dediquem a rebuscar per a després traure-ho al Ple de #Xàtiva. Exigim una rectificació.”

Compromís, tambe a través de twitter, s’ha defensat reclamant a Jorge Herrero “no generalitzes, si saps qui és, acusa’l. No ens claves a tots en el mateix sac”.

Per la seua banda, des d’Esquerra Unida, Miquel Lorente també ha exigit una rectificació per twitter manifestatnt: “Esperem i desitgem una rectificació. No es pot acusar d’aquesta manera a ningú”.

Finalment, Jorge Herrero ha contestat a tots que “si realment no estan d’acord amb els mètodes haurien de condemnar-los i no permetre que altres els utilitzen”, afegint un segon comentari que “si a algú l’he ofés hauria de pensar que potser està consentint i emparant esta manipulació. Si realment no és així demane disculpes“.

Comparteix

Icona de pantalla completa