Diari La Veu del País Valencià
Radiotelevisió Valenciana trau de l’ERO 186 tècnics
EFE / València

RTVV ha explicat que ha informat a aquests treballadors de la seua plantilla que “no estan afectats definitivament” per aquest expedient.

D’aquesta forma, segons la nota, es tanca un “dur procés” d’ERO que finalitzarà el pròxim dia 31 d’agost, data a partir de la qual la societat pública té previst realitzar un balanç definitiu de l’expedient, segons han assenyalat fonts de RTVV.

El consell d’administració de la radiotelevisió pública valenciana, reunit el passat dia 31 de juliol, va aprovar, a proposta de la seua directora general de RTVV, Rosa Vidal, mantenir a aquests tècnics que s’havien inclòs en l’ERO.

La decisió de no acomiadar a aquests empleats estava condicionada a un informe que el consell d’administració va sol·licitar a l’autoritat laboral i que ara ha arribat.

Segons RTVV, el procés “compleix totalment amb la legalitat i assegura les emissions tant de ràdio com de televisió amb l’objectiu de seguir prestant el servei públic encomanat a RTVV per la Llei 3/2012 i el Contracte Programa signat amb la Generalitat el 9 de juliol de 2013”.

Comparteix

Icona de pantalla completa