Diari La Veu del País Valencià
Xelo Miralles exigeix a RTVV que reconega que l’ERO ha sigut un fracàs
RedactaVeu / València

La periodista i membre del Consell d’Administració de RTVV a proposta del PSPV, Xelo Miralles, ha volgut valorar la decisió valenta de Rosa Vidal “per salvar 185 persones i reconéixer que l’ERO ha sigut un fracàs” per a demanar-li que “arribe fins al final”. Per açò, ha exigit que “siga més valenta i pose solució a aquest problema que cada dia pateix més gangrena” i, davant açò, ha instat a Vidal que “paralitze el procés d’externalització fins que dicten sentència sobre l’ERO perquè en cas de nul·litat s’hauria d’indemnitzar a les productores”.

Davant açò, Miralles ha assenyalat que “no podem fer més gran aquesta bola, no podem incorporar més problemes a aquest tren que va a la deriva” i ha insistit que “després d’aquest ERO nefast i barroer el millor seria esperar a la sentència per a saber en quin punt estem”.

Per a la periodista, Vidal “ha de prendre més decisions valentes i frenar el procés de licitació perquè, en cas contrari, no solament els treballadors estarem pendents de la situació de RTVV sinó que les productores i tot el sector audiovisual està també a l’espera de la decisió judicial sobre l’ERO”, ja que, segons ha recordat, “la licitació del procés d’externalització ascendeix a 11 milions d’euros”.

Per açò, ha destacat que “després de tot el que hem passat esperar tres mesos més fins a la sentència no és un problema, perquè si fins ara no hi ha programació podem esperar fins a nadal per a saber si l’ERO és improcedent i quina és la situació real”. És més, ha insistit que “és necessari esperar per a començar aquesta empresa des de zero, per a fer-hi una gran empresa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa