Diari La Veu del País Valencià
L’STEPV impulsa noves mobilitzacions per a l’inici del curs escolar
RedactaVeu / València

“El sindicat pretén continuar la lluita de rebuig a les polítiques educatives del Govern espanyol i del valencià”, ha afirmat en un comunicat en el qual ha expressat la seua oposició a les retallades aplicades tant a l’alumnat, en assumptes relacionats amb beques, material escolar o transport, com al professorat, en referència als acomiadaments o condicions laborals.

L’STEPV ha afirmat, a més, que la LOMQE, que ara mateix s’està tramitant en el Congrés dels Diputats, serà un dels temes principals d’aquestes mobilitzacions.

Han denunciat també el procés de reordenació fet des de la conselleria d’Educació que, al seu judici, ha creat “una situació d’inseguretat jurídica i d’indefensió” per als docents interins afectats.

STEPV ha convocat assemblees del professorat interí per al 2 de setembre en les capitals del País Valencià per a analitzar aquesta situació i acordar noves accions de protesta.

A més, ha anunciat noves mobilitzacions en el cas de prorrogar-se el ‘Decret Vela’ que, segons afirma, “suposa retallades salarials del personal públic, cosa que ha deixat caure el conseller d’Hisenda, Juan Carlos Moragues”.

Comparteix

Icona de pantalla completa