Diari La Veu del País Valencià
El judici per l’ERO de RTVV serà el 21 d’octubre al TSJCV
EFE / València

L’ERO a RTVV va ser aprovat pel consell d’administració l’agost de 2012 per a un màxim de 1.198 empleats i la seua aplicació va finalitzar el passat 31 d’agost, després que la direcció decidira traure de l’expedient 186 tècnics per a assegurar la continuïtat de les emissions.

Inicialment, dos sindicats -Intersindical i UGT- van presentar una demanda col·lectiva davant el TSJCV mentre que altres dos -CCOO i CGT- van fer el mateix davant l’Audiència Nacional, encara que posteriorment les quatre seccions sindicals es van personar en les demandes davant els dos òrgans judicials.

El TSJCV va admetre a l’octubre de 2012 la demanda col·lectiva contra l’ERO i va fixar el judici per al 6 de novembre, encara que finalment es va suspendre pel conflicte de competències a causa que les demandes s’havien presentat en dos òrgans diferents.

L’Audiència Nacional es va declarar incompetent el passat 24 de gener per a resoldre la demanda col·lectiva plantejada per diversos sindicats contra l’ERO a RTVV, en considerar que els acomiadaments afecten “exclusivament” els treballadors i treballadores dels centres del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa