Diari La Veu del País Valencià
Gràcies a les entitats que han donat suport a ‘Què ens passa, valencians!?’
RedactaVeu / València

Paraules d’agraïment de David Valls:

“Valga aquest article per donar les gràcies a les entitats que han donat suport al projecte de Què ens passa, valencians!? Que un català vulga fer un documentari sobre el valencià, el català que es parla al País Valencià i se’n vaja a demanar diners i suport majoritàriament als valencians té molt de mèrit, per dir-ho de manera molt fina.

Aquestes entitats són:

Tallers per la Llengua, El Tempir, Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, El Micalet, Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana, La Veu del País Valencià, el Grup d’Estudis de Llengües Amenaçades i el Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació tots dos de la Universitat de Barcelona, Zeba Produccions i Ràdio i Televisió d’Andorra amb el seu programa Estira la Llengua, perquè després alguns diguen que el País Valencià s’acaba a Sant Rafel del Riu.

I sobretot, gràcies a tots 409 mecenes que han confiat els seus diners en el nostre projecte. Realment sense ells hauria estat del tot impossible.

Així mateix, convidem a escriure a la Veu del País Valencià per proposar-nos llocs per filmar i escenes que us agradaria veure. Prometem que ens ho mirarem, per bé que no serà possible abastar-ho tot”.

Plataforma verkami

Cal recordar que el nostre cibermitjà col·labora en el projecte de documental que es pretén dur endavant a través del micromecenatge des de la plataforma verkami.

Des de La Veu del País Valencià ens sentim orgullosos i contents de veure que el projecte Què ens passa, valencians!?, del qual som col·laboradors, ha aconseguit el seu objectiu en Verkami. Per tant, es realitzarà el documentari que retratarà sociolingüísticament els valencians. Sabrem així com som lingüísticament els valencians i què hem de fer perquè el valencià siga l’autèntica llengua de cohesió social a casa nostra. Gràcies a tots els qui heu donat suport al projecte!

>

Comparteix

Icona de pantalla completa