Diari La Veu del País Valencià
El PP valencià admet el desgast per les seues polítiques
ACN / València

En aquest sentit Ciscar ha admès el ‘desgast de prendre decisions’ en la situació econòmica actual i s’ha mostrat ‘preocupat’ per una possible aliança entre socialistes i ‘opcions radicals que llastarien de manera greu la recuperació econòmica’.

El vicepresident ha dit que el seu govern té “un full de ruta i anem a continuar”. Ciscar ha afegit que és conscient que prendre decisions genera desgast “però preferim tenir desgast per prendre decisions que tenir-lo per no fer res, com va fer el govern de Zapatero”.

José Ciscar ha dit que la prioritat de les polítiques del govern valencià és “crear llocs de treball i la sostenibilitat dels serveis bàsics com la sanitat, l’educació i les polítiques socials”. Ciscar ha assegurat però que els esforços dels ciutadans en aquests anys es veuran recompensats sortint de la crisi.

El número dos del govern valencià ha alertat però del risc que l’alternativa al PP sigui un ‘tripartit’ amb el PSPV, Compromís i Esquerra Unida del País Valencià. Ciscar ha assegurat que un govern socialista amb ‘opcions radical’, llastaria la recuperació econòmica. 



Sobre l’enquesta ha reiterat que és “una foto fixa en un moment determinat” i que “l’única enquesta que ens val és la de les eleccions, no és el moment de pensar en enquestes, hem de seguir treballant en què eixa situació millore i millorarà segur”.

Comparteix

Icona de pantalla completa