Diari La Veu del País Valencià
Rita Barberà: Ho dic amb el cap ben alt: en el meu partit no hi ha cap malvat
EFE / Madrid

A la seua arribada a la seu dels populars, on hui se celebra la reunió del Comité Executiu Nacional del partit, Barberà ha assenyalat que mai ha tingut un càrrec orgànic en el PPCV i no coneix “res” del que s’ha publicat.

No obstant açò, l’alcaldessa ha volgut defensar l’honorabilitat del seu partit. “El que vull dir amb tota claredat és que en el meu partit no hi ha cap malvat, cap; jo vull defensar l’honor de tots els militants del PP”, ha recalcat en declaracions als periodistes.

Una afirmació que ha reiterat: “Ho dic amb el cap ben alt, que en el meu partit no hi ha cap malvat”. Preguntada per la mateixa informació, la presidenta d’Aragó, Luisa Fernanda Rudi, s’ha limitat a afirmar que solament es pronuncia sobre els assumptes que afecten al PP aragonés.



El president de la Junta d’Extremadura, José Antonio Monago, ha indicat, també preguntat sobre eixa informació, que “sempre preocupen les notícies negatives per a la política i no contribueixen a tenir més inclinació amb els ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa