Diari La Veu del País Valencià
El PP defensa que Fabra treballa per un pacte de futur i el PSPV pel tripartit
EFE / València

El secretari general del PPCV, Serafín Castellano, ha assegurat que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, “treballa per un pacte de futur per la Comunitat Valenciana, mentre que el secretari general del PSPV, Ximo Puig, l’única cosa que el preocupa i ocupa és el pacte del tripartit”.

Castellano ha destacat així, en un comunicat, l’acord de la Societat Civil per la Comunitat, impulsat per Fabra i que “implica l’aportació de tots per a posar en valor la nostra terra”.

“La Comunitat és la suma de persones fortes, valentes i emprenedores que lluiten per tirar endavant i que una vegada més demostren que tots anem en el mateix vaixell”, ha asseverat.

Per al dirigent popular, “la major força de la Comunitat és la seua gent, que està disposada a aconseguir els reptes d’aquesta terra des del compromís i la responsabilitat”. Per açò, ha ressaltat que el pacte per la Comunitat “reconeix el paper de la societat com a motor d’aquesta terra”.

En aquest punt, ha posat l’accent en la importància de “unir la veu per a millorar aspectes que beneficien a tots com la millora del finançament, infraestructures com el Corredor Mediterrani, recursos hídrics, l’ocupació, la millora dels sectors productius i la posada en valor de tota la societat com el millor actiu de la Comunitat”.

Per açò, ha recriminat que “els grups de l’oposició no solament entren en el debat polític sinó que s’oposen a la societat i a la seua comunitat”.

Al seu judici, “estan tan centrats en els seus acords i a intentar tapar la seua falta de Govern que obliden quin és el seu treball i a qui representen”, i ha afegit: “Poden seguir mirant cap a un altre costat, el PPCV continuarà mirant els ciutadans per a treballar pel futur”.

Comparteix

Icona de pantalla completa