Diari La Veu del País Valencià
Morera: “Esperem que els veritables culpables de RTVV paguen pel que han fet”
RedactaVeu / València

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha estat aquest matí amb els treballadors i treballadores acomiadats de RTVV a les portes del TSJCV, on començava hui el judici per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO). Amb la seua presència, Morera ha traslladat la total solidaritat de la coalició amb les persones que han estat acomiadades injustament i també irregularment.

Morera ha manifestat que, des de Compromís, esperen que la justícia “actue d’una forma exemplar. Confiem en la justícia i esperem que els veritables culpables de RTVV paguen pel mal que han fet. Ells són els anteriors dirigents, però els actuals també tenen part de culpa i no poden descarregar en aquells que no estan o en els desapareguts, perquè tots tenen un denominador comú: han estat nomenats pel PP, que és el partit que governa la Generalitat i el partit que té la majoria en les Corts Valencianes”.

El síndic de Compromís considera que l’ERO de RTVV, “s’ha fet d’una forma totalment incorrecta des del minut 1. Els culpables ho saben i ara els qui continuen amb la desfeta de la nostra radiotelevisió pública, també. Per això, és important el judici, per això cal confiar en la justícia, perquè pose els culpables al lloc on els pertoca”.

Com a exemple que tot continua igual a RTVV, Morera ha assegurat que crida l’antenció com “els amics del PP tenen accés a fer la programació, els informatius continuen censurant i comptant la realitat adulterada del govern i es continuen marginant aquelles persones que han fet molt per la llengua i la cultura del nostre país. Sense anar més lluny, el passat divendres Al Tall es va acomiadar per sempre en un concert mític al Palau de Congressos de València. Allà no vam vore Canal 9, NOU o com es vulguen dir ara, però era un dia per a gravar eixe concert íntegre i fer-ne difusió. Sobre això preguntarem en les Corts, perquè aquestes pràctiques són les mateixes dels anteriors directors i sembla que res ha canviat en eixa radiotelevisió que paguem les valencianes i els valencians amb els nostres impostos”.

Comparteix

Icona de pantalla completa