Diari La Veu del País Valencià
Sanz: “El Consell és el màxim responsable del judici sobre l’ERO de RTVV”
RedactaVeu / València

La síndica d’EUPV en Les Corts, Marga Sanz, ha acusat el Govern valencià de ser “el màxim responsable” que hui estiga celebrant-se un judici sense precedents al Tribunal Superior de Justícia, en què els sindicats demanen la nul·litat de l’injust i irresponsable Expedient de Regulació d’Ocupació a RTVV.

Sanz preguntarà en la sessió de control a Fabra del pròxim dijous si el Consell pensa acatar la sentència d’aquest judici. “El president ha d’assumir la decisió del TSJ, la qual estem convençuts que serà favorable a la demanda dels treballadors. Li demanem que negocie amb els sindicats per a consensuar el futur de la RTVV pública i la seua sostenibilitat”.

La diputada insta Fabra “a actuar amb la responsabilitat amb què no ho ha fet en els últims temps. Esperem que el Consell no recórrega la sentència al Tribunal Suprem, no sols perquè generaria una incertesa de més d’un any, sinó perquè a més comportaria alts costos a la Generalitat, per haver d’assumir els salaris dels treballadors sotmesos a l’ERO durant més d’un any i sense que aquestos puguen desenvolupar la seua feina”.

Sanz afirma: “el que pretén el PP és soterrar un projecte col·lectiu com és RTVV, amb el cost d’un miler de persones. L’obstinació del Consell en l’ERO és totalment irresponsable, i l’ha portat a cometre un pas d’alt risc per a RTVV, la privatització abans de conéixer la resolució judicial respecte l’ERO”, conclou.

Comparteix

Icona de pantalla completa