Diari La Veu del País Valencià
Naix Vinalopó Antifeixista a les comarques del Sud del País Valencià
RedactaVeu / El Vinalopó

La coordinadora Vinalopó Antifeixista, que té presència a la comarca de les Valls del Vinalopó i Alacant celebra aquest dissabte 26 d’octubre les ‘I Jornades de Formació Popular’ a Petrer (Valls del Vinalopó) amb xerrades, música i art.

Un dia de convivència que començarà a les dotze del migdia i s’estendrà fins a ben entrada la matinada, i que tindrà com a escenari ‘Vila Ovillo’, una casa de camp de Petrer autogestionada pel col·lectiu ‘Mans a la Terra’.

El principal objectiu d’aquest esdeveniment és, segons indica el mateix col·lectiu: “Enfortir encara més l’esperit de Resistència Antifeixista i insistir en la necessitat d’estar organitzats i organitzades”.

En aquesta primera jornada de la coordinadora antifeixista, l’advocat Andreu García analitzarà el feixisme en l’actualitat, entre altres assumptes; i Fina García parlarà del règim FIES i de la repressió del sistema.

Durant la jornada també es podrà visitar l’exposició artística d’Aurora Cayetano (elaborada tota a la presó), amb torn obert de preguntes. La jornada conclourà amb els concerts de diversos grups antifeixistes de la zona: Lupus, G90 Bolxevike, Dos gaviotes d’un tir, Abrazafarolas, Alkayata i Carnavalia.

Els organitzadors i organitzadores han volgut animar a col·laborar amb un quilogram d’aliment per al proper menjar popular, i els diners recaptats seran destinats a una ‘Caixa de Resistència’, que serveix per donar suport econòmic a l’organització i desenvolupar nous projectes.

Comparteix

Icona de pantalla completa