Diari La Veu del País Valencià
FAPA remet a Educació més de 8000 reclamacions de beques
RedactaVeu / València

La federació de pares i mares ha tornat a la Conselleria per a reclamar els 28,7 milions d’euros que l’administració deu als beneficiaris d’ajudes de llibres del curs passat.

Un total de 8202 reclamacions de beques de primària i secundària varen lliurar ahir dimarts representants de FAPA-València a la Conselleria d’Educació per a continuar exigint a l’administració que pague les ajudes de llibres tant a l’alumnat de primària com de secundària del curs 2012-2013.

Aquestes reclamacions s’uneixen a les 5521 ja presentades per la federació el passat 23 d’octubre i que sumen un total de 13723.

La federació de pares i mares ha vingut denunciant com l’administració ha reduït el pressupost de beques fins a arribar a l’eliminació de les ajudes de llibres ja en aquest curs. Així mateix com la falta d’impagaments ha afectat “moltes famílies en situacions econòmiques extremes que necessiten per damunt de tot les ajudes tant de llibres, com de menjador i transport”, denuncia Eva Grimaltos, presidenta de FAPA-València.

FAPA-València es pregunta una i una altra vegada on estan els diners pressupostats l’any 2013 en la partida d’educació per a l’ajuda de llibres de text.

Els representants del moviment de pares i mares han coincidit a més amb membres de l’AMPA del Sant Joan de Ribera de Burjassot que estan concentrant-se durant tota la setmana a les portes de la Conselleria per a reclamar la construcció del nou centre que esperen des de fa 25 anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa